COACHEN MET COACHHOND BODHI

Binnen BODA kindercoaching is het voor kinderen mogelijk om coaching te volgen met coachond Bodhi. Dit houdt in dat Bodhi een rol kan spelen bij het hervinden van de kracht van uw kind. Het werken met Bodhi geeft een extra dimensie aan de coaching.

Waarom een hond inzetten?

Honden zijn eerlijk en oprecht. Ze hebben geen verborgen agenda's Een hond nodigt automatische uit tot contact. Soms kan het voor een kind spannend zijn om direct met een volwassene te werken, terwijl het via een hond vanzelf gaat.

Honden zijn in staat om het gedrag van een kind te spiegelen. Het geeft inzicht in de patronen en het gedrag van het kind. Tevens helpt een hond om een kind te laten oefenen met nieuw gedrag. Het werken met honden is ervaringsgericht.
Honden zorgen voor speelsheid, vrolijkheid, levendigheid en luchtigheid.

Bodhi is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Hij is een Pets4Care gecertificeerde therapiehond. Bodhi werkt graag voor, en met je. Hij heeft een zacht karakter, is gevoelig en geen enorme knuffel, hij kan soms wat afwachtend zijn. Bodhi heeft twee verschillende kanten in zich; enerzijds bezit hij een heerlijke werkdrive en is fanatiek in zijn werk. Anderzijds is Bodhi gesteld op rust en zoekt dan een stiller plekje op.

Bodhi heeft vele talenten. Zo hebben we samen bij Pets4Care de curcus dierbegeleider, Vida weerbaarheidstraining en begeleider therapiehond gedaan. En daarnaast diverse gehoorzaamheids- trainingen,Tricks en Trucks, Balans, Speuren en Jachttraining.